Shifrat e inf ektimeve, hu mbjes se jetes dhe situata ne spitale ka vene ne qytetarët qe po flasin keto dite se pritet një mb yllje e dytë e vendit.

Por, sa janë gjasat e një kar antine parazgjedhore?!

Ndonëse situata paraqitet tejet k ritike dhe kufizimet e fundit nuk kanë sjellë asnjë përmirësim të shifrave, anëtarët e Komitetit të Ekspertëve përjashtojnë mundësinë e një mb ylljeje të plotë.

Pas dy javësh kufizimesh në orarin e daljeve dhe kyçjen e dyerve të shkollave në qytetet më të “nx ehta” të virusit, sot komiteti i ekspertëve do të dalë me kufizime shtesë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur