Një ngjarje e rë ndë është regjistruar gjatë ditës së sotme në autostradën Tiranë-Durrës. Mësohet se drejtuesi i një mjeti, 52-vjeç i identifikuar me inic ialet E.B ka përp lasur për vd ekje një këm bësor të moshës rreth 60 vjeç. Rrethanat e aksi de ntit nuk janë bërë ende me dije, por mësohet se i aks iden tuari ka ndër ruar je të.

Njoftimi i pol icisë

Durrës/Informacion paraprak

Më datë 25.02.2021, në orën 14:55, në autostradën Durrës-Tiranë, tek mbikalimi i Fllakës, një mjet me drejtues shtetasin E. B., 52 vjeç, ka aksi dent uar këmbësorin, një shtetas ende të pa identifikuar rreth 60 vjeç, i cili për pa so jë ka ndër ruar jetë. Drejtuesi i mjetit është shoqëruar në a mbientet e Po licisë për veprime të mëtejshme. Grupi het imor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e rrethanave të ak sid entit.