Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama mbrëmjen e sotme i ftuar në emisionin “Open” në Top Channel ka folur rreth vasinimit të tij me vaksinën Pfizer.

Sipas tij vaksinimi është i rëndësishëm për shkak se secili që e bën vaksinën nuk është më hallkë shpërndarje infeksioni.

“Nuk e prisja të shqetësoheshin kaq shumë njerëz. Asnjë shenjë asgjë. Cilido që vaksinohet nuk është hallkë e zinxhirit që të infektojë.” Ka thënë kryeministri Edi Rama.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur