Katër persona të një familjeje nga Kosova dyshohet se kanë mbetur të vd ekur në një aks ident tr agjik në Rrugën e Kombit.

Sipas të dhënave paraprake mësohet se familja nga Kosova ishte duke udhëtuar me një makinë tip “Citroen” drejt vendit tonë, kur është për plasur fatalisht me një kamion. Aks identi ka ndodhur në aksin Milot-Rrëshen në afërsi të Rubikut.

Vi ktimat janë burrë e grua dhe dy fëmijët, ndërsa raportohet se një fëmijë tjetër që udhëtonte me ta ndodhet në gjendje të rëndë për jetën dhe është transportuar me urgjencë të spi talin e Rubikut.

Rrethanat e ak sidentit janë ende të paqarta. Forca të shumta të po licisë, ambulanca dhe zja rrfikësja mbërritën në vendin e ngjarjes.

Paraprakisht dyshohet se shkak i aksid entit është bërë shpejtësia e madhe dhe lagështia në rrugë, duke shk aktuar përplasjen tepër të fortë mes veturës me kamionin.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur