Mbrëmjen e djeshme në emisionin e Blendi Fevziut u diskutuan pasojat në shë ndet nga festat e fundvitit. Pjesë e panelit të të ftuarve ishte edhe dermatol ogia dhe mj ekja est etike dr. Lida Hoxha. Ajo ka treguar grupmoshat që kanë më shumë pro bleme për të hequr kilet e tepërta që janë marrë gjatë festave të fundvitit.

Doktoreshë Lida i ka treguar moderatorit Blendi Fevziu se grupi më pro blematik ishin ata nga 30-50 vjeç, të cilët lënë veten pas dore. Mirëpo kur dëgjoi moshën e tij të përfshirë, Fevziu duket se nuk e përjetoi mirë.

PJESË NGA BISEDA: Lida Hoxha: 30-mbi 50 vjeç kanë pro bleme mbi moshën. E lënë veten pas dore. Nuk kuj desen më. Blendi Fevziu: Mua më nxore fare nga grupi që ku jdeset për pamjen. Ej ç’më bëre?