Ditën e sotme u njoftua se në vendin e quajtur “Vajkan” në Fier një 50-vjeçar ishte gjetur i pajetë anës rrugës ndërsa lëvizte me biçikletë.

Mësohet se shtetasi Gëzim Gjyrdyku, baba i tre fëmijëve, po kthehej nga puna për në shtëpi pasi punonte si roje në një subjekt privat. Familjarët kanë kërkuar gjatë gjithë natës dhe vetëm në mëngjes kanë gjetur trupin anës autostradës në kanal.

Ende nuk është identifikuar aut ori i ak side ntit. Ndërkohë g rupi heti mo r dhe poli cia po vijojnë punën për zbardhjen e plotë të ngjarjes.
qirinj