Disa çaste më parë, u publikua dë shmia e dy vajzave të mi tura që ishin larguar nga shtëpitë e tyre për 4 ditë pa lënë asnjë gj urmë.

16-vjeçarët në praninë e një p sikologeje deklaruan se u larguan nga shtëpitë e tyre për shkak se prindërit nuk i silleshin mirë, ndërsa theksuan se nuk i ka det yruar asnjë person tjetër që të largohen.

Ndërkohë, detaje të reja janë zbuluar në lidhje me zhdu kjen e tyre, ku thuhet se të mit urat me iniciale M.H. dhe K.A., shoqe me njëra-tjetrën, janë parë në shoqërinë e një burri rreth moshës 45 vjeç në një hotel në Përmet.

Burime bëjnë me dije se vajzat kanë ikur drejt Përmetit me fugon, ndërsa punonjësit e ko mis ariatit të Përmetit i kishin në mbikëqyrje të dyja vajzat dhe me një lloj dipl omacie i kanë ndje kur.

Në momentin që janë shoqëruar në komi sariat ato s’kanë bërë rez istencë.

>