Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në kryeqytet.

Po licia njofton se tek ish-Fusha e Avacionit, dyshohet se është vetëhe dhur nga lartësia e pallatit ku banonte shtetasi D.K., 37 vjeç, ku për pa sojë ka nd ërruar jetë.

Grupi he timor dhe shërbimet e Pol icisë ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për sqarimin e rrethanave të ngj arjes.