Aktori i njohur Reshat Arbana dhe bashkëshortja e tij kanë marrë ditën e sotme do. zën e parë të va. ksinës.

Gjatë një bashkëbisedimi me Ministren e Shëndetësisë Arbana në kontekst batute është shprehu: Na gri në me fotografi e me video tashti, mirë na e bëtë!

Ndërkohë, bëjmë me dije se ishte vetë ministrja Ogerta Manastirliu që shpërndau një video në rrjetet sociale, duke bërë me dije: “Baca Reshat me bashkëshorten nga sot janë më të mbrojtur nga vi. rusi. Vijojmë intensivisht va. ksinimin e të moshuarve në të gjithë vendin”.

Bisedë mes palëve:

Manastirliu: Tani çdo gjë do të shkojë mirë.

Arbana: Faleminderit!

Manastirliu: Uluni tani qëndroni 20 minuta. Tani duhet të tregoheni të kujdesshëm për tre javë, pastaj do bëjmë do. zën e dytë.

Arbana: Rrofsh! Faleminderit! Na gri në me fotografi e me video tashti, mirë na e bëtë!

Manastirliu: Shpresoj që çdo gjë do shkojë mbarë. Faleminderit! Do ti va. ksinojmë të gjithë dhe do kthehemi në normalitet