Një lajm i hid hur ka ardhur për ish-rektorin e Universitetit të Elbasanit, prof. dr. Liman Varoshi.

Mësohet se Varoshi ka ndërruar jetë mesnatën që lamë pas si pa sojë e një sëm un djeje të rën dë. Laj min e tri shtë e kanë dhënë mes dhi mbj es së madhe miqtë dhe kolegët e tij.