Një den oncim tro nditës është publikuar sëfundmi nga avokati Altin Goxhaj. Përmes një postimi në Facebook dhe dokumentave të publikuara, Goxhaj shprehet se fëmijët nuk do të pranohen në shkollë dhe në kopësht nëse nuk vaksinohen, qoftë, më vonë edhe me vaksinën Anticovid. Në postim Goxhaj flet për tjetër vaksinë, por shton se e njëjta gjë mund të ndodh edhe me vaksinën Anticovid.

Postimi i plotë:

Erion Veliaj s’ju lë fëmijën as në kopësht as në shkollë, po nuk u vaksinua me vaksinën AntiCovid nesër kur të kenë sjellë dozat e mjaftueshme për vaksinimin e 99% të popullsisë!

NUK KE VAKSINUAR FËMIJËN (sot me ato vaksinat që kanë, nesër me atë AntiCovid)?

NUK KE TË DREJTË AS TA ÇOSH NË KOPËSHT, AS NË SHKOLLË!

Ja e shihni? Filloi! Kush nuk vaksinon fëmijët dhe veten në bazë të antiligjive që kanë shpikur do të privoheni të gjithë!

Kur ju kërkonim fotokopjet e kartave të identitetit që të shkonim t’ju mbronim në Parlament, ju hezituat me shpresë se do ti nxirrnit gështenjat e nxehta me duart e të tjerëve, duke harruar se në fund fare gjithshka konvertohet në numra! Nuk e bëtë (ju që nuk e bëtë se 3800 trim patën guximin dhe e bënë, por duheshin edhe të tjerë)!

Tani bëhuni gati për të keqen shumëvjeçare që t’ju marrë malli për 8 vitet e Rilindjes sps NUK KENI PARËMASGJË AKOMA!

Gjths ne si

Koalicioni Për Shqipërinë

Do vazhdojmë bet ejën tonë përfshi edhe Zgjedhjet Lokale por ju duhet të filloni ta kuptoni se duhet të na mbështesni që tani sepse të gjithë këta që i keni në fletë votimi janë kalorësit e PLANdemisë kundër jush! Prandaj janë në ato fletë!

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur