Zbulohet video që tregon se si Boçi dhe Luca janë përpl asur fi zikisht në një lokal në zonën e Labinotit në Elbasan. Një nga kamerat e sigurisë jashtë lokalit ka filmuar momentin kur biznesmeni Luca debaton me politikanin e opozitës Boçi i cili është së bashku me shoqëruesit e tij.

Në atë pjesë të videos që disponon Top Channel duket vetëm momenti kur deputeti demokrat Luciano Boci go det me gru sht biznesmenin Gjergj Luca.

Ndërkohë që vetë Boci pas padisë që bëri në prokurori, tha se ai më herët ishte go ditur e kërcënuar, por kishte kthyer përgjigjie.

Në videon e pjeshshmë duken disa persona që mundohet të mbajnë dhe të largojnë biznesmenin e më pas kandidati i PD e qël lon me gr ushta.

Në pamje duket momenti kur në tokë bie një celular të cilin më pas e merr kandidati i PD Luçiano Boçi.

Pas përpl asjes fiz ike dhe verbale, Luçiano Boçi deklaroi se Luca është një rrugaç politik të cilin e de noncoi në Prokurori.

Akuza bëri edhe biznesmeni i cili tha se e kishin provokuar dhe i kishin vje dhur edhe telefonin. Të dy personat e përfshirë në konf likt kanë paditur njëri tjetrin për ngjarjen.

Përpl asja ndodh pak ditë pasi në Elbasan ndodhi një in cident shumë më i rëndë kur mi litantë të opozitës dhe të socialistëve u shanë dhe përleshën mes tyre në ditën e verës, kur aty ndodheshin edhe kryeminstri Rama edhe lideri i opozitës.