Rama vazhdon propagandën për të bindur qytetartë për të marrë mandatin e tretë. Këtë herë ai është shprehur se e do sërish timonin si në mandatin e parë, dhe kjo për të ardhmen e fëmijëve. Këtu ai ka përmendu dëftesat dhe pranimin në universitetet të maturantëve.

Rama deklaroi:

Për të marrë diplomën, apo provimet e shtetit, kur sot rezultatet i merr direkt në telefon dhe mund t’i printosh me vulë elektronike. Dëftesat do printohen me vulë elektronike dhe do vazhdojë të përdoren që në vitin e ardhshëm. Unë një timon makine kam, atë që më dhatë dhe e dua prapë. Dua që e ardhmja të jetë për djalin tim të vogël.