Një ngja rje e r ë ndë ka ndodhur ditën e sotme në Tiranë. Mësohet se rreth orës 13:30, në rrugën ‘Andon Zako Çajupi’, në banesë, në gjendje të rë nd uar psi ko logj ike dyshohet se është vet ëvr a rë me ar më zja rri shtetasi M. M., 27 vjeç. Pol icia dhe grupi het imor kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për zbardhjen e plotë e rrethanave që e kanë shtyrë drejt këtij ak ti të rën dë.

Pol icia Tiranë/ Informacion paraprak

Më datë 15.03.2021, rreth orës 13:30, në rrugën ‘Andon Zako Çajupi’, në banesë, në gje ndje të rën duar psi kologj ike dys hohet se është ve tëvr arë me a rm ë zja rri shtetasi M. M., 27 vjeç. Grupi heti mor dhe shërbimet e Pol ic isë ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për zbardhjen e plotë e rrethanave të ngj arjes.