Një ko nflikt mes dy personash është shënuar sëfundmi në terminalin e autobusave të Veriut në Tiranë. Dy të rinj nga Mati janë përle shur me njëri-tjetrin e për pas ojë një prej tyre ka mbetur i pla gos ur. Ai është dërguar me urgj encë drejt spit alit. Mësohet se i pl ago suri është jashtë rre zikut për je tën.

Ende nuk dihet arsyeja se pse ka ndo dhur ngja rja. She rri është qetësuar nga kalimtarët e rastit.

Njoftimi i Pol icisë:

Më datë 10.03.2021, u referuan materialet në Prok urorinë pranë Gj ykatës së Shkallës së Parë Tiranë, dhe punohet për kapjen e shtetasit në kërkim R. N., 34 vjeç, pasi në rrugën “Kastriotët”, ka go di tur me një mjet pr erës (e dyshuar thi kë), shtetasin R. K., 32 vjeç, i cili ndodhet në spi tal, jashtë rre zikut për jetën.

Materialet i kaluan Proku rorisë së Rrethit Gj yqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme.