Një aks ident tra gjik u shënua mbrëmjen e djeshme në Kodër-Kashar. Ngjarja ndodhi pak para mesnatës përballë ish-Radiostacionit, ndërkohë që BW ka siguruar identitetin e shoferit dhe 3 vi ktima ve.

Mësohet se 27-vjeçari Zija Murati, duke drejtuar mjetin me targa rumune ka dalë nga rruga dhe është përpl asur me një mur aty pranë.

Përpla sja ka qenë e fortë e për pa s ojë, dy pasagjerët, Ismail Sula 40 vjeç dhe Lulëzim Sula 47 vjeç, banues në Kashar, kanë ndërruar jetë në vend.

Ndërsa pasagjeri tjetër, Dashamir Dema, 39 vjeç u transportua në spi tal, por nuk mundi të mbijetojë. Lulëzimi dhe Ismaili ishin vëllezër, ndërsa Dashamirin e kishin të afërm, bashkë me shoferin. Ndërkohë, drejtuesi i mjetit, Zija Murati ndodhet në spi tal, dhe i është nënshtruar analizave të gj akut për të parë nëse ka ko nsum uar al kool.