Disa çaste më parë është regjistruar një aks ident tra gjik në Kodër-Kashar ku kanë ndërruar jetë 3 persona.

Burime bëjnë me dije se si pas ojë e aksi dentit kanë ndërruar jetë shtetasit me inic iale L.S, I.S dhe D.D.

Ndërkohë, drejtuesi i mjetit, 27 vjeçari me inic iale Z.M ndodhet në s pi tal, nën kuj desin e mjekëve.

Vijon puna nga grupi he ti mor dhe shërb imet e Po lic isë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur