Nuk kanë të ndalur lëkundjet e tokës në Greqi ditën e sotme. I fundit është regjistruar me magnitudë 5.1 afër Larisas.

Ndërkohë tërmeti më i fuqishëm ishte ai me magnitudë 5.9 të shkallës Rihter paraditen e sotme, qu ndje edhe në vendin tonë.

Tërmeti ka qenë në një thellësi lokale prej 10 km, ndërsa është ndje rë për disa sekonda nga qytetarët, të cilët kanë dalë të tme rr uar në ambi e nte të hapura.
Dridhja u ndje po ashtu në Athinë dhe pjesë të tjera të Greqisë Perëndimore, kohëzgjatja e tërmetit ishte mjaft e gjatë.

Pas lëkundjes së fortë të regjistruar rreth 3 orë më parë, janë regjistruar edhe shumë pasgo d itje të tjera.

Deri tani nuk ka raportime për vi kti ma apo të lë nduar, por njerëzit në Larisa kanë mbushur rrugët, duke lënë banesat dhe shtëpitë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur