Disa çaste më parë është regjistruar një la jm i tr ishtë në qytetin e Beratit, ku një 27-vjeçare nga lagjia “Donika Kastrioti”, ka ndë rr uar je të nga Co vid. E reja, u p rek nga k oronavirusi 3 javë më parë dhe fillimisht u shtrua në repa rtin Cov id-19 në Sp italin Rajonal të Beratit, por për shkak të përk eqë simit të gje ndjes së saj shë ndet ësore u dë rgua në sp ital in Co vid “Shefqet Ndroqi” në Tiranë.

Sipas news24, e reja është identifikuar si Ariola Sakollari (Gjeçi), e cila prej disa ditësh ndodhej në intu bim.

Ditë z ie ka qënë kjo e sotmja, jo vetëm për familjarët e Ariolës që e përco llën për në banesën e fundit, por edhe për të gjithë miqtë e ata që e njihnin dhe e donin. 27-vjeçarja që nuk vu ante nga sëm un dje të tjera shoqëruese priste të martohej së shpejti por viru si vd ekjep ru rës e nd au nga i fejuari dhe familja e saj në lulen e rinisë.