Aurela, bashkëshortja e Lulzim Bashës postoi sot foto të kreut demokrat duke i dhënë makinës.

Mirëpo i fokusuar tek fotoja për ta hedhur për konsum për qytetarët në rrjetet sociale lideri demokrat ka thyer rregullat e qarkullimit.

Teksa duhej të shërbente si model për qytetarët, Basha zgjedh të kundërtën ai i jep automjetit pa rrip sigurimi.

Sipas Kodit, “kushdo nuk përdor rripat e sigurisë dhe sistemet e fiksimit, ndëshkohet me masë administrative me gjobë, nga pesë mijë deri në pesëmbëdhjetë mijë lekë.

Drejtuesi i mjetit ndëshkohet me masë administrative me gjobë, nga një mijë deri në tremijë lekë, nëse konstatohet se në mjetin që ai drejton ka pasagjerë që nuk kanë vendosur rripin e sig urimit”.

Me sa duket shprehja “Bëni si them unë, mos bëni si bëj unë”, identifikon më së miri kreun demokrat që kërkon më 25 prill të bëhet kryeministër.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur