Një lajmi i hidhur është mësuar sot nga menaxheri Larry Thompson, i cili bëri me dije se ka ndë rruar jet ë në moshën 96-vjeçare aktorja dhe modelja e njohur Cicely Tyson.

“Në këtë kohë, ju lutemi lejoni familjes priva tësinë e tyre”, lexohet në një deklaratë të lëshuar përmes Thompson, sipas Associted Press.

Këtë javë u botua libri i saj i fundit, “Just As i Am. A Memoir”.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur