TIRANË- Tire Alldervishi sanitarja që u hoq si inf ermiere e ‘Shefqet Ndroqit’ dhe i mori vajzës së një pac ienteje me kor onavi rus para për ti shërbyer është vënë në prangat e pol icisë.

Ka qenë pikërisht vajza e të sëm urës me covid, E. S., 30 vjeçe, e cila ka kal lëzuar se gjatë muajit dhjetor, kur nëna e saj ka qenë e shtruar në spital, Tire Alldervishi e ka mash truar duke i marrë rregullisht shuma monetare nga 5.000-6.000 lekë.

“Specialistët e Seksionit për Hetimin e Korr ups ionit bënë ndalimin e shtetases T. A., 58 vjeçe, banuese në Tiranë. Kjo shtetase i është prezantuar si inf ermiere shtetases E. S., 30 vjeçe, e cila ka kallëzuar se gjatë muajit dhjetor, kur nëna e saj ka qenë e shtruar në spi tal, shtetasja T. A. e ka mash truar duke i marrë rregullisht shuma monetare nga 5.000-6.000 lekë. Vijojnë hetimet për identifikimin e personave të tjerë të implikuar në këtë veprimtari kri minale”, njofton pol icia.

Sipas 30-vjeçares e cila ka kallëzuar Tire Alldervishin, kjo e fundit i ka marrë rreth 8 milionë lekë të vjetra për shërbimet ndaj nënës së saj.

Akuzat e vajzës të cilës i vd iq nëna për shkak të cov idit, janë faktuar me biseda në aplikacionin e komunikimit ËhatsApp. E ndjera është an kuar se sanitarja që e kishte paguar i ka hequr bukën, ujin dhe nuk e ka ndër ruar, për shkak se të gjitha nevojat personale ajo detyrohej t’i kryente në krevat. Fatke qesisht, paci entja me COVID ndë rroi jetë pas 28 ditësh në lu ftë me këtë vir us.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur