Mbrëmjen e djeshme, përgjegjësi i vaksinimit të stafit spitalor në Cosenza ne jug te Italisë, Lucio Marrocco, ka vr arë veten duke u hed hur nga kati i pestë i shtëpisë së tij.

Sipas informacioneve, tr upi i paj etë u gjet nga një kalimtar natën e kaluar pak pas orës 22:00.

Kjo ngjarje e rën dë i shokoi të gjithë. Marrocco, ishte i martuar me një kolege mjeke, ishte 56 vjeç dhe drejtonte njësinë operative për vak sin imet e stafit mjekësor në spitalet e Cosenza e Rogliano.

Mediat lokale shkruanin se ai prej disa kohësh vuante nga depr esioni, që ishte përk eqësuar se fundmi nga pand emia./ Oranews/