Një video amatore e regjistruar me celular nga një qytetar po bën xhiron e rrjteve sociale. Patrulla e Po licisë ndalon dy të rinj pa maska dhe u vendos gjobë, më saktë njërit prej tyre sepse tjetrin po lici i patrullës “e fal”.

Në videon e regjistruar nga vetë të rinjtë, ata i kërkojnë pol icit që të mos i gjobisë pasi rrinë në një shtëpi, ndërsa ai ua kthen duke u thënë se aksush nuk ka paguar gjobën deri tani.

BISEDA – VIDEO:

Po lici: Po fal këtë tjetrin…

I riu: O shef, po hallexhinj jemi ne. S’jemi as në kurbet as…

Po lici: Emrin e babës

I riu: Po a duhet pagujt kjo?

Po lici: Ç’a pagujt, sa me u marr me gjobë.. ky s’është familjar (nuk kuptohet e plotë)

I riu: Po pse e shkrun? Po për ç’a arsye, me mbrojt njerëzit, po ku i ke të tjerët se rrimë në një shtëpi

Po lici: Hajde këtu, shkruaj “e pata në xhep kur më ndaloi p olici”

I riu: Gjobën për ç’a arsye do e paguj?!

Po lici: S’po të thotë kush me e pagujt more

I riu: Po ti prandaj po e vë me e pagujt

Po lici: Po ec ore se s’ka pagujt kush gjobë, po shkruaj. Shkruaj si të duash.

VIDEO