Javët e fundit është diskutuar kaq shumë për foton e Anës në krevatin e Arjonit. Ana tregoi se i kishte dërguar ilaçe, Arjoni tha se kishin kryer marr ëdhënie.

Mbrëmjen e djeshme u vendos nga produksioni edhe largimi i tyre. Gjithashtu Fatjoni hodhi disa kunja se Melisa mund te kishte fjetur me dikë tjeter nga konkurrentet, ndërkohë qe Tea e ndiqte shfaqje.

Por burime për “Kryefjala” kane zbuluar se disa kohe me pare, Tea ka kryer mar rëdhënie se ksuale me Arbrin. Tea dhe Arbri paten disa takime dhe me pas teksa Arbri u fiksua, Tea hoqi dore prej tij.

Njerëz pranë Arbrit kane rrëfyer per “Kryefjalen” se mes Arbrit dhe Teas ka patur kontakt fi zik edhe pse tani qe Tea zgjodhi Andin ai nuk ka reaguar fare. Mesa duket janë ndarë miqësisht pas asaj nate.

Me pak fjalë të gjithë janë ngatërruar me njeri tjetrin.