Një ak sident i rë ndë u regjistrua mbrëmjen e sotme në aksin rrugor Elbasan-Bradashesh. Një automjet tip Volksëagen është përpl asur me një furgon pasagjerësh, e për pa sojë janë pla gosur 9 persona, të cilët janë transportuar për në spi talin e Elbasanit. Raportohet se në vendngjarje ndodhen shërbimet e Po licisë dhe të urgje ncës së spit alit. Të lën duarit janë dërguar me urgj encë drejt sp italit për të marrë trajtimin e nevojshëm mje kësor. Trafiku vijon të jetë i rë nduar. Në lidhje me as kidentin ka shkruar edhe një qytetare e cila thekson se situata është tepër e rën duar.

Mesazhi i mbërritur:

Goca tek makina blu ishte e lare ne gjak nje djal nga autobuzi ishte ne tok pa ndjenja.