Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se djali që kishte shprehur gatishmërinë për t’ia dhuruar veshkën 19-vjeçarës e cila ndërroi je të pak më parë, është shprehur i mërzitur dhe i dë shpëruar që nuk ka arritur t’ia shpëtonte jetën asaj.

19-vjeçarja Nazlije Sherifi, e cila po vuante nga një së mundje e rë ndë po priste rezultatet e transplantit, por fatk eqësisht nuk arriti të mbij etonte.

“Para pak minutash ndë rroj je të vajza qe bashkëvendasi ynë Valmir Aliçikaj, i shtyer nga humaniteti për te shpetuar një vajzë 19 vjeçare doli vullnetar të ja dhuroj veshken.

E takova dhe fola me Valin sot pas vde kjes se Nazlijes,ishte i dësh përuar e tejet i merzitur qe nuk mundi te ja shpetoj jetën! Ngushëllime familjes!”, ka shkruar Ramosaj në Facebook, transmeton Gazeta Express.