Një ngjarje e turpshme dhe ska ndaloze, që tregon edhe njëherë antihu manizmin e Bashkisë së Lali Zdromsit, ka mbërritur ditën e sotme në redaksinë e JOQ ALBANIA. Një nga disa poli cët bashkiakë, të cilët te rrorizojnë nënat e shkreta që shesin në trotuare për një copë bukë, ka pasqyruar arro goncën që pus hton gjithë bashkinë e Tiranës. Nga pamjet e mbërritura, shihet sesi po ici bashkiak i ka marrë qesen një gruaje, e cila ia kërkon duke u lutur që t’ia japë. Gruaja, e cila ka në qese “bukën e gojës” arrin ta marrë atë nga dora e pol icit, por këtij të fundit nuk i del in ati, i cili paturpësisht, g odet me shke lm dhe rrëzon çantën tjetër të mbushur me ushqime, të cilën ajo e kishte lën në rrugë. Ngjarja është regjistruar pranë zonës së ish-parkut të autobusave.

Pas kësaj po lici i Veliajt flet tërë arro gancë duke bërë edhe gjeste me duar. Është e turpshme sesi disa punonjës, të cilët paguhen me taksat e qytetarëve të Tiranës, sillen në këtë mënyrë me disa nevojtare që “thi ka u ka vajtur në palcë” nga varfëria.