Një ngjarje e rën dë u regjistrua para pak ditësh në një familje shqiptare në Kretë të Greqisë. Babë e bir, ‘elim inuan’ djalin/vëllain pas një zë nke në familje që kishte nisur për muzikën e lartë të laptopit. Nëna e 26-vjeçarit të ez keutuar tha se e pa të birin të shtrirë në rrugë.

“E pashë të shtrirë në rrugë dhe ai po më thoshte ‘Mami, mos qaj, jam mirë’, tha nëna e 26-vjeçarit i cili humbi jetën për shkak të plagëve që kishte marrë.

Në dëshminë e saj, nëna tha se dita e Krishtlindjeve filloi bukur për familjen, me ushqime dhe pije Pasdite, siç përmendi ajo, e dashura e djalit të vogël u shfaq në shtëpi dhe më pas babai i kërkoi 26-vjeçarit që ta linte vëllain e tij të zgjidhte muzikën në laptop. 26-vjeçari dyshohet se reagoi ashpër dhe u largua nga shtëpia, ku i vogli e ndoqi dhe ata u zu në me gru shta, ndërsa babai ishte i përfshirë gjithashtu në sherr i cili e go diti 26-vjeçarin shtatë herë me th ikë. Tashmë babë dhe bir janë të aku zuar për bashkëpunim në vr asje.
Sht yp ni videot më poshtë