Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Schechen në Bavari. Në fillim u duk si një a ksident tra gjik. Por më pas sipas he timeve dy shohet se mund të ketë qenë një v rasje.

Foto ngacmuese

Dyshohet se Erich H. 34 vjeç e ka përp lasur me që llim makinën e tij me një makinë tjetër. Poli cia mendon se 34-vjeçari ka dashur t’i japë fund jetës. Por si paso jë kanë humbur jetën dy persona dhe një tjetër është në gjendje të rëndë për jetën.

34-vjeçari ishte babai i katër fëmijëve dhe sapo ishte ndarë nga gruaja kjo ka qenë edhe arsyeja përse ai i ka dhënë fund jetës.

E ditur bëhet se gruaja e kishte lënë. Po ashtu e ditur bëhet se një nga personat është 71 vjeç kurse tjetri ishte 25 vjeç, e p la gosur ka mbetur edhe një vajzë e cila është në gjendje të rëndë për jetën.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Foto ngacmuese