Sara Hoxha, një nga fytyrat publike më të dashura lansoi sot bashkëpunimin e saj.

Sara ka bashkuar forcat me sipërmarrësen dhe make-up guru-n, Sara Karaj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur

Kjo e fundit ka brendi e saj në makeup dhe bashkë me Sara Hoxhën po sjellin bashkë koleksionin e ri në kuadër të Skosmetics.

Në këtë organizim kanë qenë të pranishëm shumë nga fytyrat publike ku në mesin e tyre ishte edhe Arta Nitaj.

Arta ka postuar një foto me Sarën ku na la të kuptojmë se gëzojnë një shoqëri të mirë mes vete./Blic/

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur