Ariana Fejzullahu mbetët një emër që në çdo kohë kalon në lajm.

Me pozat e shumta që publikon, ajo duket perfekte dhe ua kalon të gjitha femrave me stilin e dalluar që ka, shkruan “Kosovarja”.

Shumicën e kohës ajo provokon me linjat perfekte që ka, duke mos hezituar që të shfaqet në forma të ndryshme.

Këtë herë, me një fustan të hapur duket sikur ajo gati ta ekspozojë pjesën intime.

Ju duket kështu?