Agnesa Vuthaj gjithmonë komentohet për bukurinë natyrale që ka.

Ajo në shumë raste shfaqet pa pikë grimi dhe duket perfekte, shkruan “Kosovarja”.

Me imazhe të shumta për ndjekësit, qëndron gjithmonë aktive dhe e dëshmon që është e dalluar.

Këtë herë, me një selfie të bukur fytyra e saj bën dritë.

Ju duket kështu?