Arta Nitaj njihet si një emër me po.za provo.kuese.

Me stilin e veçantë që ka, ajo gjithmonë është pjesë e lajmeve rozë.

Por, asnëjherë më shumë se në këtë imazh ajo nuk ka ekspo.zuar linjat bom.bastike të tru.pit duke provo.kuar ndjekësit e saj.

Kujtojmë se Arta Nitaj u bë e njohur me rolin që kishte në serialin “O sa mirë”, ndërsa aktualisht nuk është aktive në ndonjë projekt.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur