Princi ka bërë një koment ndaj Jasminës që ka sjellë reagime sot në “Përputhen”. Princi tha se Jasmina del me Andin vetëm për letrat amerikane dhe asgjë tjetër.

Andi e kundërshtoi deklaratën e tij duke u shprehur se ai është më shumë sesa thjesht me letra amerikane.

Princi: Është mace me lesh manjoz, është një sëmundje që të verbon dhe sheh vetëm letra amerikane. Nuk e mbaja dot.

Andi: Pse kapeni me letrat amerikane, nuk e sheh çfarë mashkulli jam o burrë? Unë jam lindur në Kosovë, jam rritur atje dhe ndoshta dhurata më e mirë që më ka dhënë babai janë letrat amerikane.

Princi: Mos e kap kaq personale, s’e vë në diskutim që je shembullor.

Jasmina: Falëndero faktin që je pjesë e emisionit e je ulur aty që të respektoj. Andi atij mos i kthe përgjigje se nuk e meriton.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur