Mamaja e Antonelës ndodhet ditën e sotme në Për’Puthen, ku u përball me Ledjanën dhe Mevlanin.

Ka qenë një debat i fortë mes tyre, pasi mamaja e konkurrentes i tha Mevlanit se nuk ishte për vajzën e saj.

Antonela ka humbur toruan gjatë debatit ku i tha autores së programit që nëse vijohej me këtë gjuhë nga ana e ledjanës do të largohej nga emisioni.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur