Më në fund pas 8 muajsh në emision, Mevlani dhe Ledjana janë deklaruar vetëm për njëri-tjetrin.

Si fillim ishte Mevlani ai që bëri deklaratën e fortë gjatë takimit të trànsmetuar ditën e djeshme.

Gjatë kohës që ishin duke shijuar një gotë verë në shoqërinë e njëri-tjetrit, Mevlani i tha Ledjanës se është brenda në emision vetëm për të

Ledjana u rezervua në takim dhe përgjigjen e shumëpritur që ishte vetëm për të tani e tutje e tha gjatë emisionit.

Mirëpo, opinionisti Arjan Konomi i ka pasur disa rezerva për Mevlanin, të cilat nuk ia tha gjatë emisionit,

Në rrjete sociale, ai ka ndarë një foto me Antonelën dhe Ledjanën, ndërsa krahas postimit shkruan:

“Na ishte njëherë një Mazllëm në një bregore,që na donte grua edhe një dashnore! 🙄”

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur