Duket se kryeministrit Edi Rama po i erren sytë nga mbështetja e popullit për fo rcën kundërshtare dhe në këtë formë me anë të një reagimi në Faceook ka lëshuar dorën e gojën në ofe ndime.

Ai thotë se këmbëngulja për të zhvilluar takime me shumë njerëz është dja llëzore dhe kë rcë non sh ëndetin e njerëzve, por harron faktin se mbledh grumbuj njerëzish në takimet e tij elektorale në çdo cep të vendit, nga ku kanë qarkulluar foto të shumta, të dërguara ekskluzivisht për redaksinë tonë.

“Kjo këmbëngulje prej shej tanbudallai në fajin e kër cënimit të shën detit të njerëzve për interesin mizerabël të një fushate edhe më mizerabël, me makina, bori, zhurmë e turmë, duke bërë përshesh në çdo shesh, është një dj allëzi prej njerëzish pa vizion, pa karakter, pa përgjegjësi e as fije njerzillëku”,- deklaron ai në rrjetet sociale. Teksa e përmbyll shkrimin me ofe ndime, një tregues i qartë i dëshpërimit teksa 25 Prilli po afron, Rama shprehet: Këta njerëz të verbër e të keqpë rdorur, të mos përfundojnë sp italeve për mullaqet e Lulëzimit e për mustaqet e Saliut.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur