Bearti u kthye në një nga djemtë më të komentuar në media e rrjete sociale pas zbulimit të lidhjes së tij me Tean. Ish-konkurrenti i “Përputhen” është gjithashtu edhe një ndër personazhet më të pëlqyer për fizikun e tij, të cilin siç ka treguar, e ka arritur nëpërmjet palestrës.

Së fundmi ndjekësit në Instagram kanë pyetur Beartin sa vjet ka që bën palestër e me këtë rast ai tregoi edhe një video sesi dukej dikur. Bëhet fjalë për 4 vite më parë kur ai nuk kishte muskujt që ka sot dhe as tatuazhe.

Bearti tregoi gjithashtu se “Përputhen” nuk e sheh më.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur