Bora Zemani i ka thënë lamtumirë flokëve të gjatë me të cilët e kemi parë për një kohë të konsiderueshme gjatë “Përputhen”. Moderatorja i është rikthyer stilit të vjetër, me flokët e shkurtra.

Madje Bora publikoi një video ku shfaqej duke i prerë vetë flokët dhe duket shumë e bindur tek vendimi që ka marrë.

Flokë të gjatë apo të shkurtër, Borës të dyja versionet i shkojnë shumë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur