Ani Gjata është konkurrenti i ri i “Për’puthen”, 24 vjeç me origjinë nga Mallakastra, jeton në Tiranë dhe merret me dixhital marketing.

Ani shprehu pëlqimin e tij për Antonelën dhe Sarën duke thënë: “Të gjitha vajzat janë të bukura, por Antonela me Sarën janë llokum

Ndërsa Antonela iu përgjigj duke i thënë “Të keqen mami”, batutë e cila e bëri të qeshë Anin dhe konkurrentët.

“Ka dhe djem që i pëlqen një femër të jetë pak si mami”, tha Arjani.