Djem të rinj i janë bashkuar “Përputhen” dhe sot një prej tyre ishte Geljan Rajku 20 vjeç, nga Durrësi, jeton në Itali dhe merret me boks. Menjëherë ai tërhoqi vëmendjen e vajzave e më tepër të Sarës.

Ishte Sara që e provokoi e para duke i thënë nëse i njeh puthjet evropiane

Geljani u nis që t’ia tregonte ndërsa Sara zgjodhi që t’i jepte vetëm puthje në faqe.