Mbrëmjen e djeshme Erlindi deklaroi largimin nga “Përputhen”. Disa orë më pas ai ka zbuluar dhe arsyen, me anë të disa video-deklaratave në Instastory.

Erlindi ka treguar se ai dhe Kristiani i kishin kërkuar produksionit pak kohë televizive që të sqaronin të vërtetën mbi aku zat për “dr ogën”. Sipas tij, produksioni ua kishte premtuar këtë gjë, mirëpo në fund nuk ua kishte dhënë.

Erlindi shtoi se në momentin që Kristiani ka te ntuar të flasë kanë ardhur rojet për ta larguar me fo rcë.

Ai kërkon që produksioni dhe Arjan Konomi t’iu kërkojnë falje publike për lajmet e rreme që janë përhapur, të cilat kanë ndikuar dhe te familjet e tyre.

“Ditët e fundit ka ndodhur një ngjarje shumë e rë ndë në emision ku unë dhe Kristiani u aku zuam rë ndë nga opinionisti se unë dhe Kristiani jemi dr oguar me një çaj totalisht bio që mund ta blesh kudo në internet. Këto aku za u përhapën kudo në internet në lajme me emrin tonë, po ashtu na është folur në një mënyrë shumë vu lga re dhe na ka bërë të ndihemi shumë keq, sidomos unë që edhe jam ofenduar. Ç’borxh kam unë të shoh të tilla lajme me emrin tim, ç’borxh ka nëna ime që të më marrë mua duke qarë në celular edhe të më thotë çfarë ke pirë në emision dhe unë që i them mama kam pirë vetëm çaj. Shumica e njerëzve nuk e besojnë këtë gjë, sepse besojnë fjalën e opinionistit, por këto janë ak uza shumë të rë nda, që kanë ndikuar shumë keq në emrin tonë.

Gjithë ç’kam kërkuar ka qenë që kjo çështje të tematizohej në emision, ka qenë një ballafqim dhe një sqarim që ne kemi merituar për këto ak uza të rë nda që na janë bërë. Produksioni na e premtoi këtë gjë ditën e enjte, por siç e pamë të gjithë ditën e enjte u çuam për të folur morëm mikrofonat dhe në këtë moment nuk na lejuan. Kristiani mori mikrofonin dhe është thirrur security për ta nxjerrë Kristianin jashtë dhe unë po ashtu kam dalë nga emisioni dhe nuk doja të bëja më pjesë aty. Jam ndjerë shumë keq, sepse na është cenuar e drejta e fjalës, për të shprehur veten tonë dhe për të sqaruar publikisht ak uzat që na janë bërë.

Ne kërkojmë një falje publike për këto aku za kaq të r ënda dhe mas htru ese në mënyrë sa më të shpejtë, por edhe falja nuk do i fshijë lajmet e rr eme. Prandaj dhe unë vendosa të dalë nga aty”, është shprehur Erlindi.