Një 22-vjeçare është arr estuar sëfundmi nga pol icia e Tiranës.

Ajo ishte duke drejtuar automjetin pa patentë, kur është përpla suur me trafikndarësen.

E reja ka marrë dë m time të lehta, por pas aksi dentit është arre stuar.

Po li cia njofton se në pranga ka rënë shtetësja M. N., 22 vjeçe, pasi duke drejtuar mjetin pa lejen përkatëse, ka humbur kontrollin e tij dhe është përplasur me trafikndarëse, duke marrë dë m ti me të lehta.

Materialet i kaluan Proku rorisë së Rrethit Gjy qësor Tiranë, për veprime të mëtejshme.

……………………………………………