Ditën e sotme në emisionin “Shqipëria Live” ishte e ftuar konkurrentja e “Për’puthen +40”, Shqipe Rexha.

Gjyshja 62-vjeçare tregoi se nuk i pëlqejnë burrat tullacë dhe do donte një kaçurrel.

“Po pres sa më shumë mundësi. Deri tani për këto që janë më të rinj nuk kam ndonjë interes, për ata që do vijnë se di. Dua të jetë i gjatë dhe kaçurrel, pa mjekër dhe mustaqe.

Që nuk pi alkool dhe luan bixhoz.

Të ketë vesin më të bukur, të dashurojë atë që do”, tha Shqipja.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur