Mbrëmjen e sotme mediat e huaja kanë publikuar një ngj arje të r ëndë, ku një 21-vjeçar shqiptar ka nd ërruar jetë në Londër, pasi është god it ur me th ikë.

Mediat e huaja raportojnë se Renato Geci u su lmua gjatë një përl eshje në një adresë në Granville Avenue, Hounslow.

Bëhet me dije se po lic ia u thirr dhe gjeti 21-vjeçarin dhe një person tjetër shqiptar, gjithashtu në të njëzetat e tij, të pla go sur me thikë.

Pavarësisht përpj ekjeve të ekipit të urgj encës për t’i dhënë ndihmën e parë, 21-vjeçari nuk mundi t’i mbijetojë pla gëve të marra.

Po licia ka vënë në pra nga një 31-vjeçar i cili dyshohet se vr au me th ikë shqiptarin si dhe një vajzë 27-vjeçe, e cila ak uzohet se ka ndihmuar autorin e kr imit.