Një ngjarje e rë ndë rapo rtohet të ketë ndodhur i në Londër ditën e djeshme.

Mësohet se një 29-vjeçar shqiptar dhe i vëllai i tij janë që llu ar me thika brenda banesës së tyre.

29-vjeçari shqiptar mori plagë të rë nda në shpinë dhe dë m ti me në kokë, dhe u dërgua në sp ital, por burime për JOQ ALBANIA tregojnë se i riu dhe vëllai i tij kanë hum bur jetën.

Det ektivët po he tojnë dhe of icerët besojnë se ata që janë përfshirë në këtë kr im janë të njohur për njëri-tjetrin.