Mevlani dhe Ledjana kanë bërë një takim prej 4 minutash pasi ka pasur distancim mes tyre. Ledjana theksoi se është shumë konfuze për çdo gjë që ka ndodhur gjatë kësaj periudhe.

Gjatë bisedës, Mevlani e pyeti nëse po i dridhen duart dhe më pas e pyeti nëse është e vi rgjër pasi Ledjana i përmendi eksperiencat. Teksa të dy ishin në takim, Antonela shkoi pranë Blerimit dhe nuk munguan prekjet e përqafimet mes tyre.

Mevlani: Po të dridhen duart shpirt?

Ledjana: Jo.

Mevlani: Më duket sikur po të dridhen.

Ledjana: Jam njeri me ndjenja e emocione.

Mevlani: Hera e parë në studio pas kaq muajsh që kam një goc përballë dhe nuk kam pikë emocioni. Vazhdo shpirt.

Ledjana: Çfarë ndjen për mua?

Mevlani: Ma trego ti mua të ta them unë ty.

Ledjana: Jo, ti do ma thuash.

Mevlani: Ta them javën tjetër. Jam shumë me nerva me ty po kur të kam përballë më ikin dhe nervat.

Ledjana: Dhe unë. Je personi që më intereson më shumë dhe nuk dua të nis njohje tjetër, ama jam konfuze me cdo gjë që ndodh, me cdo situatë. Duhet të kesh parasysh faktin se çfarë ke bërë më para.

Mevlani: Më fal, je e virg jër ti se nuk po marr vesh? Më fal për injorancë.

Ledjana: Do mendohem e ta them.