Një aks ident i rë ndë është regjsitruar pak më parë në zonën e Don Boskos. Një 55-vjeçare, e cila drejtonte automjetin tip Opel, ka përpla sur rë ndë një fëmijë 6-vjeçar, teksa ai ndodhej në trotuar me nënën e tij.

JOQ ALBANIA ka siguruar pamjet ekskluzive të aks id entit, ku shihet se 55-vjeçarja ka humbur kontrollin e mjetit dhe ka përpl asur rë ndë 6-vjeçarin. I mituri ka përfunduar ngjitur me shtyllën teksa kalimtarët e rastit kanë shtyrë me fo rcë makinën për të shpëtuar të miturin. Deri më tani mësohet se 6-vjeçari ndodhet në spit al nën kujdesin e mjekëve. Nuk dihet gjendja e tij aktuale.