Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur gjatë mbrëmjes së djeshme në zonën e Liqenit në Tiranë.

Sipas raportimit të një qytetari në redaksinë JOQ Albania, një grua është bërë pro blem për qarkullimin rrugor në këtë zonë duke shkelur komplet rregullat.

Siç edhe duket në video, ajo debaton ashpër me njërin nga p o licët, e ofe ndon dhe e kë rcë non se do e heqë nga puna pasi vetë ajo është punonjëse e SHÇBA.

Arsyet e debatit nuk bëhen të ditura nga, por rasti shërben edhe njëherë për të vërtetuar se ligji në Shqipëri bëhet nga të fortët dhe ata që kanë kapur postet drejtuese.

Mesazhi i mbërritur:

Pershendetje JOQ. Nje qytetare duke shkel komplet rregullat e qarkullimit, bllokon trafikun dhe ofe ndon me fjalet me te re nda po licin ne detyre , dhe i ben presion qe do ta heqi nga puna se eshte punonjese e SHCBA. Dje ne oren 7pa20 tek liqeni, perball Marlin Barletit.